Vis alle Få pladser Ledige Venteliste Udsolgt
Start tid Vis alle
Vis alle
Fra kl. 10
Fra kl. 11
Fra kl. 12
Fra kl. 13
Fra kl. 14
Fra kl. 15
Fra kl. 16
Fra kl. 17
Fra kl. 18
Fra kl. 19
Fra kl. 20
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Træner Vis alle
Vis alle
resultater for
Mandag
MGP Mini Disco 3-4 år | 1
Kl. 16:15 - 17:00
Flere tider
Sal 1
3 - 4 år
Kom og dans på vores hold for de allermindste børn i alderen 3-4 år. Vi tilbyder sjove og kreative danseaktiviteter, der vil hjælpe dit barn med at udvikle koordination, motoriske færdigheder og selvtillid.Vi danser og synger til MGP musik samt andre aktuelle børne-hits. Undervisningen er lege baseret og sjov, med fokus på glæde og udvikling. Vores dygtige instruktører har erfaring med at undervise i børnedans og vil skabe en tryg og sjov atmosfære for dit barn. Gennem leg og dans vil vi udforske forskellige dansestiler og bevægelser, der er tilpasset  børn i denne aldersgruppe. (Børnene danser uden forældre)
Mini Disco 5-6år | 2
Kl. 17:00 - 17:45
Flere tider
Sal 1
5 - 6 år
En fortsættelse af vores Mini Disco hold , nu 5-6 år. (4 år hvis man har gået tidligere og ellers fra 5 år) Vi sørger for at dit barn får en god danseoplevelse. Der er fokus på videreudvikling af fundamentale færdigheder. Dansen styrker børnenes motorik, koordination og musik forståelse. Vi danser til de seje MGP  børnesange samt andre børne-hits og børnene lærer lette danseserier. Det tætte samspil, der opstår i dansen, stiller krav til børnenes sociale færdigheder. 
Dance Mix Fitness | 3
Kl. 17:45 - 18:45
Flere tider
Sal 1
18 - 70 år
Gør noget godt for dig selv!Holdet er for dig, hvis du ønsker at komme i form og samtidig elsker at danse til god musik. Vi danser forskellige serier til nogle af tidens store hits, og selvfølgelig også til de pulserende Latin Amerikanske rytmer. Serier, som giver fysisk velvære, smil på læben og strammer kroppen op de rigtige steder. Alle kan være med og man danser uden partner. 
"Vild med Dans" NYT Begyndere | 4
Kl. 19:00 - 19:45
Flere tider
Sal 1
20 - 85 år
"Vild med Dans"-NYT HOLD for begyndere.Velkommen til vores nye dansehold for begyndere unge og voksne.Her lærer I de grundlæggende trin og teknikker for pardans- så I er klar til at tage en svingom, når I er i byen. Danse som I måske har set i "Vild med Dans" Vals, Cha Cha, Jive og Boogie.Vores timer er energiske og sjove. Kom og oplev glæden ved at danse, udforsk din kreativitet og styrk krop og sind. Tøv ikke med at tage det første skridt mod din danserejse hos os.
"Vild med Dans" Rutine | 5
Kl. 19:45 - 20:45
Flere tider
Sal 1
25 - 85 år
"Vild med Dans" RutineFor de mere erfarne dansere der har mod på at udforske og afprøve lidt mere avancerede variationer og har kendskab til flere stilarter.Vi repeterer allerede lærte trin og danse, men tilføjer også nye trin og danse. Til tider også tid til teknik. Det er med høj energi og alligevel plads til smil og hygge. 
Tirsdag
Showdance TikTok fra 6-8 år | 6
Kl. 16:30 - 17:15
Flere tider
Sal 1
6 - 8 år
SHOWDANCE -DISCO/HIP HOP /TIK TOK 6-8 år år (6 år hvis man har danset før. Tag gerne en veninde med, det bliver så sjovt. Masser af energi og gang i den ude på dansegulvet, det er hvad der er på dagsordenen, når man deltager på vores Showdance hold. Der danses længere serier og du har her mulighed for at afprøve forskellige dansegenrer såsom Tik Tok/ Musical/Hip Hop og finde din individuelle stil. Der danses til mange af de aktuelle hits fra radioen, og vi henter inspiration fra de populære ungdoms tv-programmer . 
Showdance 9-11 år | 7
Kl. 17:15 - 18:00
Flere tider
Sal 1
9 - 11 år
Showdance, Tik Tok, Musical - fra 9-11 årMasser af energi og gang i den ude på dansegulvet, det er hvad der er på dagsordenen, når man deltager på vores Showdance, Disco/Hip Hop hold. Der danses længere serier og du har her mulighed for at afprøve forskellige danserformer og finde din individuelle stil. Der danses til mange af de aktuelle hits fra radioen, og vi henter inspiration fra de populære ungdoms tv-programmer . Her danses solo, duo samt formation og der er mulighed for at deltage i turneringer
Showdance Teens | 8
Kl. 18:00 - 18:45
Flere tider
Sal 1
12 - 18 år
Showdance for unge.Er du mellem 12-18 år og brænder for dans. Så er vores showdance hold lige noget for dig.Vores showdance hold er et dynamisk og energifyldt dansefællesskab, der kombinerer forskellige dansestilarter såsom, jazz, contemporary, hip hop og meget mere. Vores dygtige instruktør guider dig gennem en spændende rejse med forskellige dansebevægelser, teknikker og koreografier.Uanset om du er en erfaren danser eller er helt ny indenfor showdance er du velkommen. Kom og vær en del af vores showdance familie. Vi glæder os til at se dig på dansegulvet.
Disco Dance Øvede/Elite | D9
Kl. 18:45 - 20:15
Flere tider
Sal 1
8 - 19 år
Disco  Dance Øvede/EliteHer er der fart over feltet. Musikken er i højt tempo og der danses bl.a til pop og techno-musik. Her danses forskellige koreografier hvor spring indgår i dansen, derfor indgår spring, teknik og smidighed i træningen. Der er mulighed for at deltage i konkurrencer, både i solo og sammen med en god kammerat i duo.
Vild med Dans Øvede | 9
Kl. 19:00 - 20:00
Flere tider
Sal 2
20 - 85 år
VILD MED DANS Øvede/RutineVær med på vores fantastiske dansehold for øvede/rutine dansere.Er du/I klar til at tage jeres dans til næste niveau. Så er vores øvede dansehold noget for dig./jer. Uanset om du/I har trænet i et stykke tid, vil vores hold udfordre og inspirere til at udvikle dansefærdigheder. Vi sørger for at give en sjov og givende oplevelse hver gang og vil guide gennem teknikker og koreografier så du/I vokser som danser. Holdet er åben for alle, der har tidligere danserfaring og ønsker at udfordre sig selv.
Salsa - Bachata | 10
Kl. 20:00 - 21:00
Flere tider
Sal 2
20 - 85 år
SALSA/BACHATA HOLD Salsa, Bachata er glæde, varme og gribende rytmer- Få gang i kroppen, og del oplevelsen med din dansepartner. Vores kursus er designet til dansere der allerede har noget grundlæggende kendskab til Salsa og Bachata og ønsker at tage deres færdigheder til lidt højere niveau.Uanset om du har danset i et stykke tid eller ønsker at genoplive dine Salsa/Bachata -erfaringer, vil vores hold give den nødvendige træning og inspiration.Vi glæder os til at se jer på dansegulvet.
Onsdag
Dance Mix Fitness | 16
Kl. 10:00 - 11:00
Flere tider
Sal 1
18 - 70 år
Nyt MorgenholdHoldet er for dig, hvis du ønsker at komme i form og samtidig elsker at danse til god musik. Vi danser forskellige serier til nogle af tidens store hits, og selvfølgelig også til de pulserende Latin Amerikanske rytmer. Serier, som giver fysisk velvære, smil på læben og strammer kroppen op de rigtige steder. Alle kan være med og man danser uden partner. Vi glæder os til at se dig på dansegulvet.
Hip Hop fra 8 år | 11
Kl. 16:15 - 17:00
Flere tider
Sal 2
8 - 12 år
HIP HOP 8-11 år .Kom og vær en del af vores fantastiske hip hop hold for børn i alderen  år.8-11 årVores hip hop hold er for alle jer der ønsker at udforske denne populære dansestil og have det sjovt samtidig.Vores dygtige og erfarne instruktør vil guide børnene gennem spændende trin og koreografier, der er tilpasset alder og niveau.Lær de fede nye hip hop bevægelser og koreografier til den nyeste musik. Der danses solo, duo og hold - tag gerne en veninde med, det bliver så sjovt.
Mor/Far/Barn Dans | 17
Kl. 16:30 - 17:00
Flere tider
Sal 1
2 - 3 år
Sjov og Dans med mor/far/bedsteforældre.  16 ugers Intro til børnedans sammen med mor/far/bedsteforældreFOR DE ALLER YNGSTE PÅ DANSESKOLEN I alderen 2-3 år ligger vi vægt på, at børnene skal udvikle de basale bevægelsesfærdigheder. Vi har fokus på almen koordination, musik og socialt samspil. Musikken taler til barnets sanser og i sammenhæng med bevægelse virker musikken derfor både som drivkraft og som inspirationskilde. Vi danser og synger til MGP musik samt andre aktuelle børne-hits. Undervisningen er lege baseret og sjov, med fokus på glæde og udvikling. En hyggestund for både barn/forældre.
Hip Hop Konkurrencehold 11-16 år | 12
Kl. 17:00 - 18:30
Flere tider
Sal 2
11 - 16 år
Hip Hop Konkurrence hold  11-16 år -   .For dig som har danset eller dyrket gymnastik før og som ønsker at tage det et skridt videre og deltage i konkurrencer. Et nyt hold hvor I træner meget, skal lære nye trin, har sved på panden og har det sjovt. På dette hold er det vigtigt at du møder op hver gang og deltager i  de konkurrencer og opvisninger holdet tilmeldes. Det er også muligt at deltage i konkurrencer for solo og duo.Mulighed for ekstratræning, workshops i løbet af sæsonen.Vi glæder os til at se dig på dansegulvet.
Latin Stylez - Dans for børn uden partner | 18
Kl. 17:00 - 17:45
Flere tider
Sal 1
8 - 14 år
NYT NYT - Nyt hold for børn og unge -  Dette hold er for piger og drenge som ønsker at lære/eller måske allerede har erfaring med at danse de latin amerikanske danse, som de måske har set i Vild med Dans. På holdet er der fokus på teknik, performance og koreografi, og selvfølgelig sjovt og hyggeligt samvær. Der er plads til både hobby og turneringsdansere. Her er mulighed for at deltage i turneringer som arrangeres i løbet af sæsonen, både solo, duo og formation - et helt nyt og landsdækkende tiltag for unge dansere uden partner. Det skal da prøves.
Salsa - Bachata NYT begyndere 16 uger | 19
Kl. 18:15 - 19:00
Flere tider
Sal 1
18 - 70 år
Salsa og Bachata NYT begyndere 16 ugers kursusSalsa, Bachata er glæde, varme og gribende rytmer- kom og lær de basale trin og variationer i de 2 skønne danse med de bløde hofte og kropsbevægelser. Få gang i kroppen, og del oplevelsen med din dansepartner. Vores kursus er designet til at give dig/jer en grundlæggende forståelse for de to stilarter og vil hjælpe med at opbygge selvtillid og koordination på dansegulvet.Uanset om du har danset før eller er helt nybegynder, er vores hold det perfekte sted for dig at starte din Salsa og Bachata rejse.Kom og oplev den passion, energi og glæde, der er forbundet med disse fantastiske stilarter.Vi glæder os til at se dig på dansegulvet.
Hip Hop Teens | 13
Kl. 18:30 - 19:15
Flere tider
Sal 2
13 - 18 år
Hip Hop Teens/UngeBliv en del af vores energiske hip hop- fællesskab for unge og teenagere.Er du en passioneret danser i alderen 13-18 år, der brænder for hip hop-kulturen? Så har vi holdet for dig.Vores erfarne instruktør vil guide dig gennem spændende koreografier, der kombinerer forskellige stilarter inden for hip hop verdenen. Vi lægger vægt på at skabe et fællesskab og du vil møde andre ligesindede dansere, der deler din kærlighed til hip hop. Uanset om du er nybegynder eller har erfaring, er der plads til dig på vores hold.
Vild med Dans Letøvede/Øvede | 14
Kl. 19:00 - 20:00
Flere tider
Sal 1
20 - 85 år
Vild med Dans - Letøvede /Øvede.På vores letøvede/øvede hold vil vi gennemgå allerede lærte trin og teknikker, men også udfordre med spændende koreografi og bevægelser, der passer til jeres niveau.Men det handler ikke kun om teknik, det handler om at give slip, nyde musikken og have det sjovt på dansegulvet.Vi glæder os til at se jer.
"Vild med Dans" NYT Begyndere | 15
Kl. 20:00 - 20:45
Flere tider
Sal 1
20 - 99 år
"Vild med Dans"-NYT HOLD for begyndere.Velkommen til vores nye dansehold for begyndere unge og voksne.Her lærer I de grundlæggende trin og teknikker for pardans- så I er klar til at tage en svingom, når I er i byen. Danse som I måske har set i "Vild med Dans" Vals, Cha Cha, Jive og Boogie.Vores timer er energiske og sjove. Kom og oplev glæden ved at danse, udforsk din kreativitet og styrk krop og sind. Tøv ikke med at tage det første skridt mod din danserejse hos os.
Torsdag
Sportsdans for børn og junior | S18
Kl. 16:30 - 18:00
Flere tider
Sal 1
7 - 17 år
Sportsdans for børn og unge - Har du lyst til at danse Cha Cha og Jive - og mange andre sjove latinamerikanske danse og den flotte Vals?? Dette hold er for piger og drenge som ønsker at lære/eller måske allerede har erfaring med at danse de latin amerikanske danse og standard dansene, som de måske har set i Vild med Dans. På holdet er der fokus på teknik, performance og koreografi, og selvfølgelig sjovt og hyggeligt samvær. Der er plads til både hobby og turneringsdansere. Her er mulighed for at deltage i turneringer som arrangeres i løbet af sæsonen, både solo og parvis.
Latin Ladies | 20
Kl. 18:00 - 19:00
Flere tider
Sal 1
20 - 70 år
Latin Ladies - 16 ugers kursusEr du klar til at tænde din passion for latinodans og dykke ned i de livlige rytmer fra Latinamerika. Så behøver du ikke lede længere.Vi vil guide dig gennem forskellige latinostilarter, herunder Salsa, Bachata, Merenque, Cha Cha og meget mere. Vi gennemgår grundtrin og kropsbevægelser til de forskellige genre. Gør dig klar til at forbedre din koordination og styrke dit velvære, samtidig med at du har det sjovt.Du får mulighed for at møde andre danseentusiaster, skabe nye venskaber og blive en del af vores fællesskab. Her danses uden partner .Vi glæder os til at se dig på dansegulvet
Vild med Dans Letøvede | 21
Kl. 19:00 - 20:00
Flere tider
Sal 1
20 - 99 år
Vild med Dans - letøvede.Har I lidt danseerfaring og ønsker at få genopfrisket allerede lærte trin samtidig med at blive udfordret og tage dansen til næste niveau, så er holdet for jer.Tag udfordringen op og fortsæt jeres danseudvikling. Deltag i vores letøvede hold og oplev glæden ved at udtrykke sig gennem dans. Vi ser frem til at danse sammen med jer og skabe uforglemmelige danseoplevelser. Vild med Dans - NYT HOLD 16 ugers kursusEr I klar til at sætte gang i jeres dansefærdigheder og opleve glæden ved at bevæge sig til musik? Så tilbyder vi et helt nyt begynderhold for unge/voksne.Vores begynderhold for voksne er en blanding af læring og sjov. I vil blive introduceret til forskellige dansestilarter ,så I kan komme på dansegulvet (Vals, Jive festdans mm) Vi vil guide jer trin for trin og sørge for, at I får en fantastisk danseoplevelse med godt musik og med mulighed for at møde andre voksne danseentusiaster.Dans er en sjov og effektiv måde at træne på, både mht kropsstyrke og kondition. Samtidig får I mulighed for at slippe hverdagens stress og lade dansemusen tag over.Alle er velkommen på vores begynderhold. I behøver ikke nogen tidligere erfaring for at deltage. Bare tag det første skridt og vær parat til at udforske jeres danseglæde.Vi glæder os til at se jer på dansegulvet.
"Vild med Dans" NYT Begyndere 16 uger | 22
Kl. 20:00 - 20:45
Flere tider
Sal 1
20 - 99 år
"Vild med Dans" NYT begyndere 16 ugers kursusHar du/I lyst til at gøre noget godt for jer, og lyst til at lære at danse hvor herren fører og damen følger, så er holdet for jer. I introduceres for danse som kan bruges til fest og lette trin så I kan begå jer på dansegulvet. Vi danser bla. vals, boogie, cha cha mmUanset om du har danset før eller er helt nybegynder, er vores hold det perfekte sted for dig at starte din danse rejse.Kom og oplev den passion, energi og glæde, der er forbundet med disse fantastiske stilarter.Vi glæder os til at se dig på dansegulvet.
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram