Underviser
Helle Loft Jensen
Beskrivelse
Kvalifikationer:
 
Helle har danset siden hun var 8 år, og er tidligere  professionel verdensmester i 10 danse - Standard og Latin dansene.
 
Med mere end 30 års erfaring som instruktør underviser Helle både eliten og børn, unge og voksne med fokus på glæde og udvikling.
 
Helle Loft Jensen er indehaver af Loft Jensen Dans 
 
 
Se hele beskrivelsen
Bo Loft Jensen
Beskrivelse
Kvalifikationer:
 
Bo har danset siden han var 3 år og er tidligere professionel verdensmester i 10 danse - Standard og Latin Amerikanske danse.
 
Med mere end 30 års erfaring som instruktør i både Danmark og det meste af verdenen er Bo specialist i sportsdans.
 
Bo er indehaver af Loft Jensen Dans 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Cecilie Rasmussen
Beskrivelse

Cecilie underviser på vores Hip Hop hold.

Cecilie er 20 år og har undervist hos os siden 2022. Hun har danset i 12 år - både sportsdans, showdans og hip hop. De sidste 8 år har hun fokuseret på hip hop og danser selv på konkurrence hold der har deltaget ved både EM og VM.

Hun ser frem til at dele hip hop verden og de mange stilarter med skolens elever. 


Se hele beskrivelsen
Cathrine Lund Jakobsen
Beskrivelse

Vi byder velkommen til Cathrine Lund Jakobsen, fra tirsdag 20.august står Cathrine klar til at undervise på Showdance og Disco holdene.

Cathrine er en dygtig, super energisk og humørfyldt underviser, hvor der altid er fart på og plads til både sjov og udvikling. Hun har danset siden hun helt lille og undervist i Showdance og Disco de sidste 8 år. Hun har konkurreret på højt plan i både Disco og Hip Hop, hvor hun bla. har deltaget til nordisk- og europamesterskaberne. 

Se hele beskrivelsen
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram