Underviser
Helle Loft Jensen
Beskrivelse
Kvalifikationer:
 
Helle har danset siden hun var 8 år, og er tidligere  professionel verdensmester i 10 danse - Standard og Latin dansene.
 
Med mere end 30 års erfaring som instruktør underviser Helle både eliten og børn, unge og voksne med fokus på glæde og udvikling.
 
Helle Loft Jensen er indehaver af Loft Jensen Dans 
 
 
Se hele beskrivelsen
Bo Loft Jensen
Beskrivelse
Kvalifikationer:
 
Bo har danset siden han var 3 år og er tidligere professionel verdensmester i 10 danse - Standard og Latin Amerikanske danse.
 
Med mere end 30 års erfaring som instruktør i både Danmark og det meste af verdenen er Bo specialist i sportsdans.
 
Bo er indehaver af Loft Jensen Dans 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Camilla Ritter
Beskrivelse
Camilla har danset siden hun var 3 år. Hun elsker at danse og har i mange år været assistent på MGP og Showholdene og på vores sommerferieaktivitet "Dance Camp" .
Camilla underviser nu selv på Showholdene om tirsdagen, hvor hun med de 3 forskellige aldersgrupper forsøger at møde hver enkelte danser lige hvor de er. Det skal være sjovt, udviklende, med sved på panden og smil på læben.
Se hele beskrivelsen
Emilie Rahbek Christensen
Beskrivelse
Jeg er en smilende og kærlig pige, som elsker at grine og fjolle. I mine timer er der plads til ,at vi har det sjovt, hygger, men også seriøsitet. En god blanding af det hele. Jeg vægter højt, at alle skal have det godt og alle skal ses og høres. Det vigtigste er, at alle synes det er dejligt at komme til dans.
 
Jeg er 22 år og er mor med stort M , til min søn på knapt 2 år, som jeg hjemmepasser. Samtidig med det, så har jeg mit drømmejob som dansetræner.
 
I 2018 var jeg træner for det børne hip hop hold som vandt Kaufmann Cup - "Cracy Gang" fra Viborg.
 
Jeg glæder mig til at møde de skønne danseglade børn og unge i Silkeborg.
 
Se hele beskrivelsen

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle