Loft Jensen Dans V/ Bo og Helle Loft Jensen

Hvem er vi?

1658142501955.jpeg

Vi har begge danset siden vi var børn, på 2 velrenommerede danseskoler i Århus,  Ringgaard Dans og Knud Jensen Dans.

I 1979 fandt vi sammen som dansepartnere og vores danseeventyr begyndte.

Med et dansk mesterskab  i Latinamerikanske danse i 1981, fik vi blod på tanden og besluttede os for at rejse til London - dansens Mekka - for at studere dansen fuldt ud.

Det blev til 20 år i London med hård træning, turneringer og fantastiske oplevelser i hele verdenen og i 1994 sluttede vi danse karrieren med guld til VM i 10 danse for professionelle- som det første danske par, der har vundet et professionelt verdensmesterskab.


Vi blev professionelle i 1989 og færdiguddannet som fuldt eksaminerede danselærere i 1991 og har siden da fået lov til at dele vores passion for dansen på mange forskellige måder. 


I 2001 flyttede vi tilbage til Danmark, Silkeborg og i 2005 startede vi LOFT JENSEN DANS i vores dejlige lokaler på Mørksøvej 47 i Virklund. Vores drøm om at kunne dele og videregive den fantastiske oplevelse det giver at danse, blev opfyldt. Vi tilbyder dans til alle aldre og niveau på vores ugentlige hold og er også  tilknyttet Silkeborg IF Dans som trænere. Vi er også begge involveret i dansen på nationalt samt internationalt plan, både som dommere og som gæste trænere.


Vild med dans
Bo deltog i efteråret 2005 i TV-programmet "Vild med Dans", hvor han var partner med sangerinden Birthe Kjær samt i 2007 med skuespillerinden Benedikte Hansen. Sidst men ikke mindst har både Helle og Bo været koreografer på TV programmet "Kan du danse" på Kanal 5 og fungerede som koreografer på produktionen af EVITA der blev opført på Jysk Musik og Teaterhus i Silkeborg i 2009.


Vores mål:

Sammen med vores fantastiske instruktør team ønsker vi, at give jer den bedste danseoplevelse hver gang I kommer og møde jer hvor I er og dele dansens vidunderlige verden med jer.


Vi glæder os til at danse sammen med jer.

Bo & Helle

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram