Underviser
Katrine Jakobsen
22364849
katrine_friis@me.com
Læs mere
Helle Loft Jensen
Kvalifikationer:
 
Helle har danset siden hun var 8 år, og er tidligere  professionel verdensmester i 10 danse - Standard og Latin dansene.
 
Med mere end 30 års erfaring som instruktør underviser Helle både eliten og børn, unge og voksne med fokus på glæde og udvikling.
 
Helle Loft Jensen er indehaver af Loft Jensen Dans 
 
 
Læs mere
Bo Loft Jensen
Kvalifikationer:
 
Bo har danset siden han var 3 år og er tidligere professionel verdensmester i 10 danse - Standard og Latin Amerikanske danse.
 
Med mere end 30 års erfaring som instruktør i både Danmark og det meste af verdenen er Bo specialist i sportsdans.
 
Bo er indehaver af Loft Jensen Dans 
Læs mere
Cecilie Rasmussen

Cecilie er vores nye Hip Hop instruktør med opstart forår 2022.


Cecilie er 18 år  og har danset i 12 år - både sportsdans, showdans og hip hop. De sidste 6 år har hun fokuseret på hip hop og danser selv på konkurrence hold der har deltaget ved både EM og VM.

Hun ser frem til at dele hip hop verden og de mange stilarter med skolens elever.


Læs mere
Olivia Sommer

Mit navn er Olivia Sommer og jeg er 23 år. Jeg er opvokset i Holstebro og startede med at danse på Holstebro Balletskole, hvor jeg modtog undervisning i flere forskellige stilarter såsom contemporary dans, hip hop, showdance, ballet og standard/latin. I mine gymnasieår dansede jeg på  Dansk Talent Akademi i Holstebro, og har i de sidste 4 år uddannet mig til professional danser på Goddarts University of the Arts i Rotterdam.

Jeg har igennem årene undervist meget, ved siden af min egen træning, og det er en fornøjelse for mig, at kunne videregive min glæde for dansen til andre. For mig skal dans skabe fællesskab og livsglæde, samtidig med at man lærer og udvikler sig teknisk og kunstnerisk.

Jeg glæder mig helt vildt til at møde jer alle sammen, og ser frem til at danse med jer. Vi skal nok få det rigtig sjovt, er jeg sikker på.


Læs mere
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram