Vis alle Få pladser Ledige Venteliste Udsolgt
Start tid Vis alle
Vis alle
Fra kl. 17
Fra kl. 18
Fra kl. 19
Fra kl. 20
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Træner Vis alle
Vis alle
resultater for
Torsdag
Latin Ladies | F20
Kl. 17:45 - 18:45
Flere tider
Sal 1
18 - 80 år
Latin Ladies - 7 Ugers kursus NYT HOLDEr du klar til at tænde din passion for latinodans og dykke ned i de livlige rytmer fra Latinamerika, så behøver du ikke lede længere.Vi vil guide dig igennem forskellige stilarter herunder Salsa, Bachata, Merenque, Cha Cha Cha og meget mere. Vi gennemgår grundtrin og kropsbevægelser til de forskellige genre. Gør dig klar til at forbedre din koordination og styrke dit velvære, samtidig med at du har det sjovt.Du får mulighed for at møde andre danseentusiaster, skabe nye venskaber og blive en del af vores fællesskab.Vi glæder os til at se dig på dansegulvet.
Vild med Dans Begyndere | F21
Kl. 19:00 - 20:00
Flere tider
Sal 1
20 - 80 år
Vild med Dans - for begyndere 7 ugers kursusVelkommen til vores nye dansehold for unge og begyndere.Her lærer I de grundlæggende trin og teknikker for pardans-så I er klar til at tage en svingom, når I er i byen. Danse som I måske har set i Vild med Dans - Vals, Cha Cha, Boogie og Jive.Vores timer er energiske og sjove. Kom og oplev glæden ved at danse, udforsk jeres kreativitet og styrk krop og sind. Tøv ikke med at tage det første skridt mod jeres danserejse med os.
Salsa - Bachata NYT begyndere | F22
Kl. 20:00 - 21:00
Flere tider
Sal 1
18 - 80 år
Salsa/Bachata Hold - NYT for begyndere.Salsa, Bachata er glæde, varme og gribende rytmer- Få gang i kroppen, og del oplevelsen med din dansepartner.Har du/I aldrig prøvet Salsa eller Bachata før, eller vil du/I gerne gennemgå de grundlæggende trin? Så har vi det rette kursus her. Vi danser i et tempo, der er let at følge, og vi guider dig gennem hver bevægelse skridt for skridt i et afslappet og rart læringsmiljø. Det eneste du/I behøver, er et ønske om at lære og have det sjovt.Vi glæder os til at se jer på dansegulvet.
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram